Öppet hus vid Lunds universitet

Datum: 10 mars 2019
Plats: AF-borgen och Palaestra i centrala Lund, se Google-karta
Tid: Klockan 10–15

Varje år anordnar Lunds universitet Öppet hus i AF-borgen i Lund. Alla som är nyfikna på studier är välkomna.

Program 2019

• Utbildningsmässa där du får träffa studenter från hela universitetet.
  • Chans att ställa frågor om studier till studievägledare och få information om utbytesstudier och pedagogiskt stöd.
  • Träffa studentorganisationen Studentlund samt ställa frågor om studentboende och CSN.
  • Föreläsningar om studentstaden Lund, olika vägar till examen med mera.
  • Guidade turer till studentnationer.
  • Guidade bussrundturer till delar av Lund och Campusområdet.

Programmet för 2019 (PDF 2 MB).

Bild på framsidan av programmet för Öppet hus 2019

Sidansvarig:

Kommunikatör
Matilda Roijer
matilda [dot] roijer [at] er [dot] lu [dot] se

Mobiltelefon: 070-81 79 914

Hitta till öppet hus

AF-borgen ligger på Sandgatan 2 i Lund, mitt i Lundagård. Lundagård är stadens äldsta park, fylld av historia och historier.

Palaestra är hörsalen i byggnaden Palaestra et Odeum som ligger 100 meter framför AF-borgens huvudentré (mellan Universitetshuset och AF-borgen).

För besökare som färdas med bil är det svårt att hitta parkeringsplatser i direkt anslutning till Lundagård, men centrala Lund har gott om parkeringsplatser.

Parkeringsplatser i Lund
(PDF 1MB, nytt fönster)

Kommer du med tåg? Från Lunds Centralstation tar du dig enkelt till AF-borgen till fots. Sträckan är cirka 700 meter.

Tävla och vinn en LU-ryggsäck!

Dela med dig av dina bilder från Öppet hus på Instagram. Ange hashtag #öhus19. Bilderna kommer att visas i Stora salen i AF-borgen under dagen.

En mörkblå LU-ryggsäck