Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Sommar- och extrajobbsmässa 2019

4 april 10-13 i Lilla salen, AF-borgen
Alla studenter vid Lunds universitet är varmt välkomna till årets sommar- och extrajobbsmässa.

Människor som minglar på en mässa

Torsdagen den 4 april, klockan 10:00-13:00, har du möjlighet att träffa företag och organisationer som söker dig som vill arbeta i sommar eller som vill ha ett extraarbete.

Du är välkommen till Lilla salen i AF-borgen, Lund.

Träffa följande företag och organisationer:

 

Företags logotyp med texten Academic Solutions

Academic Solutions

Academic Solutions kopplar samman företag/organisationer med studenter. Vi förmedlar studenter från universitet/högskolor som söker praktik, deltidsjobb, ska skriva sitt examensarbete eller andra typer av uppdrag som har en koppling till de år studenterna studerar. Under extra- och sommarjobbsmässan söker vi studenter till vårt nätverk, inom alla inriktningar, som är sugna på ett extrajobb vid sidan om studierna.

academicsolutions.com/sv

 

 

Academic Works logga

Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Academic Work finns i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller är akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du få utvecklande och meriterande arbeten inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.
 
Hos oss påbörjar Young Professionals sina karriärer varje dag, varför gör du inte samma sak?

www.academicwork.se

Logotyp med texten CSN

CSN

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige, däribland Lund, och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Vi söker studiestödsutredare på heltid inför sommaren där du kommer att få arbeta med uppgifter som handlar om att lösa kundens situation på bästa möjliga sätt, utifrån gällande lagar och regler. Vi söker dig som har påbörjad relevant högskoleutbildning, det är även önskvärt om du kommer fortsätta att studera till hösten. Du har mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska. Vi förväntar oss att du kan hantera Microsoft Officepaket.

Vi kommer att dela ut uppgifter om vart du kan söka arbetet hos oss.

Läs mer om Rola som fick jobb på CSN.

Logotyp med texten Förenade Care och ett hjärta

Förenade Care
Familjeföretaget inom vård- och omsorg

Har du intresse av att arbeta med människor? Vi kan erbjuda ett varierande jobb där varje minut är meningsfull. Vi söker dig som är universitetsstuderande och som vill sommarjobba inom omsorgen. Välkommen att jobba hos Förenade Care i sommar! 

Förenade Care driver verksamheter inom vård och omsorg, hälso- och sjukvård, personlig assistans, socialt boende och måltidsservice. Medarbetarnas engagemang, kunskap och nytänkande är företagets viktigaste resurs. Vi sätter extra stort värde i att våra medarbetare omfamnar begrepp som omtanke, vänlighet och service. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001), miljö (ISO 14001) och arbetsmiljö (OHSAS 18001).

www.forenadecare.com

 

Företagslogga med texten Gigstep

GIGSTEP

Gigstep skapar en flexibilitet på arbetsmarknaden för både företagen och gigkonsulten. Detta genom en smidig lösning för dig som vill ta ett gig (konsultuppdrag) eller till dig som behöver en gigkonsult till ditt företag!

Vi letar efter dig som vill gigga i sommar, men också framåt! Kanske har du ditt eget uppdrag eller så vill du ha hjälp från oss att leta upp det. Flexibiliteten finns men tänk dig gig inom ekonomi, IT, HR och andra tjänster som finns på kontor! 

https://www.gigstep.se/

 

 

Lunds kommuns logga

Lunds kommun – vård och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vi letar efter dig som vill sommarjobba eller jobba extra som timvikarie inom vård och omsorg. Ingen erfarenhet krävs, bara ett genuint intresse för att jobba med människor. Hos oss kan du jobba med äldre eller personer med funktionsnedsättning på exempelvis äldreboende, gruppboende, i hemtjänsten eller på en daglig verksamhet. Oavsett var du jobbar är ditt uppdrag att stötta människor till att leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor.

https://lund.se 

 

Logga med texten: Lunicore, Lunds universitets studentkonsultbolag

Lunicore

Lunicore är konsultbolaget av och för studenter vid Lunds Universitet. Med tvärvetenskapliga team av studenter tar vi oss an uppdrag direkt från näringslivet. Våra styrkeområden är Management, kommunikation och IT, där våra konsulters kompetens spänner över många olika utbildningsinriktningar. I sommar kan vi erbjuda projekt av olika intensitet där du själv har stort inflytande över upplägget, med möjlighet till fortsatt extrajobb under höstterminen. Lunicore är din chans att omvandla teoretiska kunskaper till praktiska, i en miljö som präglas av lärande, utveckling och driv.

 

Logotyp med texten LÄxhjälpen. Stiftelsen Läxhjälpen. Gratis där det behövs som mest.

LÄXHJÄLPEN

Stiftelsen Läxhjälpen bildades för att motverka den negativa utvecklingen och arbetar, med stöd från näringslivet samt olika stiftelser/fonder, för att få fler unga att klara skolan – att höja sina betyg, sin studiemotivation, sitt självförtroende och öka sina möjligheter till fortsatta studier och framtida jobb. Sedan 2007 har Stiftelsen Läxhjälpen fått tusentals elever att höja betyg och gå vidare till gymnasiet samtidigt har vi skapat hundratals viktiga extrajobb för unga studenter. Läxhjälpen bedriver ett riktat och resultatfokuserat läxhjälpsprogram för elever som riskerar att inte klara skolan, så att de når gymnasiebehörighet med självförtroende inför framtiden.

Vår vision är att alla ska växa upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.
Vi erbjuder det perfekta extrajobbet för studenter:

Fast lön, bra arbetstider, arbeta i grupp och att få göra skillnad för elever som riskerar att inte klara skolan.

 

www.laxhjalpen.se

 

Malmö stads logga

Malmö stad - Vård och omsorgsförvaltningen

När du arbetar med hälsa, vård, omsorg eller med personer med stöd och service inom LSS och socialpsykiatrin är du med och hjälper människor som behöver din kompetens på olika sätt. Det kan handla om människor med fysiska funktionsnedsättningar till följd av ålder, sjukdom eller en olycka. Men också om kognitiva funktionsnedsättningar, demens och minnesproblematik.

Vi söker fler fantastiska medarbetare som vill vara med och bygga framtiden för oss alla! Sök lediga jobb och sommarjobb på www.malmo.se/malmobehoverdig

 

Logotyp med texten migrationsverket

Migrationsverket

Migrationsverket, region Syd, har behov av sommarvikarier till våra olika processer.

Migrationsverket är den myndighet som ansvarar för frågor som rör bland annat uppehållstillstånd, arbetstillstånd, visering, medborgarskap och återvandring. I Migrationsverkets uppdrag ingår att erbjuda asylsökande boende och pengar till mat under tiden de väntar på besked i sitt ärende. Vi anvisar även kommuner som ska ordna boende för ensamkommande barn, enligt lagen om mottagande av asylsökande. Regleringsbrev, utlännings- och medborgarskapslagen, förordningar och flera internationella överenskommelser och konventioner styr mottagandet av en sökande. När det gäller asylsökande samverkar Migrationsverket även med flera andra myndigheter och organisationer.

www.migrationsverket.se

 

 

Miljöbron logga

Miljöbron

Miljöbron Skåne ger dig som student unika möjligheter att få kontakt med intressanta uppdragsgivare och genomföra verkliga projekt som gör skillnad. Hos oss hittar du spännande examensarbeten, praktikplatser och kortare uppdrag som kan genomföras parallellt med dina studier - allt för att skapa kontakter och få erfarenheter som är värdefulla när du ska söka jobb. Projekten behandlar en rad olika ämnen, såsom logistik, beteendeförändringar, energifrågor, hållbar produktutveckling, kemi, marknadsföring mm. 

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller hittar ett projekt som du är intresserad av. Alla projekt som är lediga att söka hittar du på miljobron.se/skane

 

Poolias logga

Poolia

Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet. Vår vision är Rätt individ på rätt plats – alltid.

Runt om i landet finns vi på 8 olika orter, kontoret i Malmö täcker hela Skåneregionen.

Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV! Självklart omfattas alltid en anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, kollektivavtal, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

www.poolia.se

 

Företagsogotyp med texten SC Student Consulting

StudentConsulting

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi finns på 176 uppdragsorter och har under det senaste året rekryterat 11 554 personer i Sverige, Norge och Danmark.

Vi erbjuder dig att ta del av Skandinaviens största och ledande rekryteringsnätverk! Via oss har du möjlighet att bli rekryterad av någon av våra företagskunder, jobba heltid/deltid som konsult eller jobba extra under studietiden. Vi letar alltid efter engagerade och ambitiösa medarbetare inom en rad olika områden som ekonomi, administration, IT, lager och logistik. Med vårt jobbnätverk i Sverige, Norge och Danmark har vi alla möjligheter att vara din språngbräda ut i arbetslivet.

Vi söker exempelvis administratörer, skadereglerare, processoperatörer, produktionsmedarbetare och mycket mer. Möt oss på Sommarjobbsmässan och kolla mer på våra tillgängliga jobbuppdrag på  www.studentconsulting.com

 

Venturelabs logga

VentureLab

VentureLab är Lunds Universitets startup hub som består av tre delar: inspiration, rådgivning och inkubatorsverksamhet.

Vi vill inspirera studenter till en alternativ karriärväg genom olika aktiviteter och event med fokus på innovation och startup.

Rådgivning innebär ett forum där du kan bolla tankar och idéer med en affärsutvecklare för att få hjälp med hur du kan ta ditt projekt vidare. Alla idéer är välkomna, och kom ihåg vi har sekretess.

I inkubatorn får du en kontorsplats och blir en del av ett Community med andra studenter som också valt att satsa på sin idé. Du kickstartar under 3 månader med Ignite-programmet för att accelerera din resa.

Välkommen! www.venturelab.lu.se

 

 

 

Sidan uppdateras löpande.

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Projektledare, Arbetslivssamverkan
Susanne Linné
susanne [dot] linne [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 43 75

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen