Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Sommar- och extrajobbsmässa

Möjlighet att hitta jobb för universitetets studenter
Alla studenter vid Lunds universitet är varmt välkomna till årets sommar- och extrajobbsmässa.

Tre kvinnor går utomhus vid stora byggnader, bland annat LKDC

Tisdagen den 10 april, klockan 10:00-13:00, har du möjlighet att träffa företag som söker dig som vill arbeta i sommar eller som vill ha ett extraarbete.

Du är välkommen till Lilla salen i AF-borgen, Lund.

Träffa följande företag och organisationer:

 

 

Academic Works logga

Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Academic Work finns i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller är akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du få utvecklande och meriterande arbeten inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.
 
Hos oss påbörjar Young Professionals sina karriärer varje dag, varför gör du inte samma sak?

 

Adeccos logga

Adecco

Adecco är världens största HR-leverantör och kan erbjuda ett brett utbud av tjänster inom personaluthyrning, rekrytering, outsourcing och coachning av chefer och arbetssökande. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco kan erbjuda dig som student arbetslivserfarenhet under studietiden samt hjälpa dig att hitta ditt första jobb efter examen.  
 
Under mässan söker vi efter studenter som söker extrajobb, sommarjobb, heltidsjobb och praktikplatser.

 

Dreamworks logga

Dream Work

Dreamwork Scandinavia AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2006. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg och levererar personallösningar på över 130 orter runt om i Sverige. Dreamwork är certifierade i enlighet med ISO 9001. Vi är specialiserade inom: Ekonomi & Finans, Engineering, Marknad & Sälj, IT, Chef och Teknik och Logistik. För oss är varje anställning högst personlig!
 
Vi söker maskinoperatörer/produktionsmedarbetare inför sommaren. Vi söker även fordonsförflyttare för deltidsjobb.

 

Lunds kommuns logga

Lunds kommun, vård- och omsorgsförvaltningen

Vi jobbar för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Just nu söker vi sommar- och timvikarier till alla våra verksamheter. Hos oss kan du jobba med allt från att stötta ungdomar med funktionsnedsättning på en fritidsverksamhet till att göra livet lite härligare för personer som bor på ett äldreboende.

 

Malmö stads logga

Malmö stad

Behöver du ett sommarjobb? Malmö behöver dig!
De lediga sommarjobben finns inom flera olika yrken där vi ger stöd och service till Malmöborna. Möjligheterna att just du hittar något som passar dig är goda. Spana in sommarjobben på länken http://bit.ly/2ujBimR redan nu och träffa oss den 10 april!

 

 

Miljöbron logga

Miljöbron

Miljöbron Skåne ger dig som student unika möjligheter att få kontakt med intressanta uppdragsgivare och genomföra verkliga projekt som gör skillnad. Hos oss hittar du spännande examensarbeten, praktikplatser och kortare uppdrag som kan genomföras parallellt med dina studier - allt för att skapa kontakter och få erfarenheter som är värdefulla när du ska söka jobb. Projekten behandlar en rad olika ämnen, såsom logistik, beteendeförändringar, energifrågor, hållbar produktutveckling, kemi, marknadsföring mm.
 
Välkommen att kontakta oss på Sommar- och extrajobbsmässan om du vill veta mer eller hittar ett projekt som du är intresserad av. Alla projekt som är lediga att söka hittar du på  www.skane.miljobron.se

 

Nordisk Jobstart+ logga

Nordisk jobbstart +

Är du intresserad av den nordiska arbetsmarknaden? Nordjobb och Nordisk Jobstart+ är kostnadsfria program som förmedlar både sommarjobb, praktik, extrajobb och fasta anställningar överallt i Norden! Vi hjälper dig även med allt det praktiska såsom bostad och skatteregler och erbjuder kultur- och fritidsprogram. Kom och träffa oss på mässan!

 

Poolias logga

Poolia

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Är det intresserad av ett sommarjobb eller examineras du snart och är på jakt efter drömjobbet?
Kom och prata med oss den 10 april så ser vi vad vi kan göra!

 

Processbemannings logga

Processbemanning

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

Har du studerat klart och är intresserad av heltidsjobb är du välkommen att söka jobb hos oss eller söker du extrajobb vid sidan av studierna på minst 50% är detta också välkommet. Hoppas vi ses på mässan!

 

StudentConsultings logga

StudentConsulting

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har under det senaste året satt över 10 000 personer i jobb i Sverige, Norge och Danmark. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och uthyrning av unga människor där studenter, nyexaminerade akademiker och unga i karriären hittar sitt arbete via oss samtidigt som företagen hittar sina framtida medarbetare.

 

Temp-Teams logga

Temp-Team

Vi söker studenter som är intresserade av extraarbete (både dagtid, kvällar och helger) inom administration, kundservice, lager och produktion samt truckkörning. Vi erbjuder dem att komplettera sin teoretiska kunskap genom studierna med praktisk arbetserfarenhet och en språngbräda ut i arbetslivet.

TEMP-TEAM ingår i JuhlerGroup, en internationell koncern av rekryteringsföretag och kan därigenom erbjuda tjänster såväl nationellt som internationellt. TEMP-TEAM kännetecknas av små, lokala avdelningar som ger kunder och kandidater känslan av det lilla personliga företaget, men med den stora verksamhetens resurser i ryggen. Människan i fokus - är i allra högsta grad TEMP-TEAMs motto. Vi sätter alltid både kunder och kandidater i centrum. Vår styrka ligger i att vi är duktiga på att analysera kandidater och våra kunders behov för att hitta den perfekta matchningen.

 

TNGs logga

TNG

Sök jobb fördomsfritt. På riktigt.

TNG arbetar med fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn när vi rekryterar. Vi har skrotat det personliga brevet, frågar inte efter ålder, döljer namn och testar alla sökande innan vi läser deras CV. Kort sagt: vi lägger fokus på din potential och vad du kan.
 
Hos TNG söker du kvalificerade jobb inom ekonomi, HR, finans, IT, digital utveckling, supply chain, ingenjörstjänster, administration och kundservice. Välkommen att söka sommarjobb, extrajobb och heltidsjobb hos oss på Sommar- och extrajobbsmässan.

 

unhcr logga

UNHCR

Är du engagerad, driven och har ett stort intresse för mänskliga rättigheter? Vill du vara med och ge dem som flyr från krig förutsättningar att överleva och få en bättre tillvaro? Då är det dig vi söker! UNHCR är FN:s flyktingorgan, vi har ett samordnings-och ledningsansvar för att ge människor på flykt den hjälp de behöver för att överleva. Idag beräknas över 65 miljoner människor vara på flykt, många är barn och kvinnor med extra stort skyddsbehov. Sverige för UNHCR är en svensk insamlingsstiftelse med 90-konto som samlar in pengar till UNHCRs viktiga arbete. Det är här du kommer in i bilden. Hjälp oss att samla in pengar till världens mest utsatta människor! Som värvare hos oss kommer du att prata med människor, informera dem om UNHCR:s arbete och rekrytera nya månadsgivare. Det är därför viktigt att du är utåtriktad, social och gillar att argumentera. Som värvare är du del av ett engagerat team och får kontinuerlig utbildning i värvnings-och kommunikationsteknik.  
 
Vi söker dig som: * Brinner för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor. * Är bra på att engagera människor. * Är positiv, framåt och social. * Är målinriktad och fokuserad. * Trivs med att jobba i alla väder, allt från solsken till regn. * Är minst 18 år. * Kan uttrycka dig väl på svenska eller engelska.

 

Venturelabs logga

VentureLab

VentureLab är en del av Lunds universitet och arbetar för att uppmuntra entreprenörskap och hjälpa de studenter och nyexaminerade som funderar på att starta eget. Sedan starten 2001 har vi hjälpt tusentals studenter att gå från idé till verklighet genom att erbjuda:

  • inspirationsaktiviteter såsom events, föreläsningar och workshops
  • gratis och konfidentiell idé- och affärsutveckling
  • möjlighet till gratis kontorsplats i vår inkubator på Ideon Agora

VentureLab finns till för alla studenter, oavsett vilken utbildning du läser och oavsett hur långt du har kommit i dina studier (upp till ett år efter examen). Det spelar ingen roll vad du har för idé, om du funderar på att erbjuda en ny tjänst eller en ny produkt. Du kanske bara är nyfiken på entreprenörskap eller vad det innebär att starta eget? Oavsett så är du varmt välkommen att komma förbi och prata med oss på Sommar- och extrajobbsmässan.

 

Sidan uppdateras löpande.

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Karriärinformatör
Susanne Linné
susanne [dot] linne [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 43 75

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen