Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

INSTÄLLT – Sommar- och extrajobbsmässa 2020

1 april 10-13 i Lilla salen, AF-borgen
Alla studenter vid Lunds universitet är varmt välkomna till årets sommar- och extrajobbsmässa.

En kvinnlig student går ute i solen och vänder sig om mot kameran och ler.

Onsdagen den 1 april, klockan 10:00-13:00, har du möjlighet att träffa företag och organisationer som söker dig som vill arbeta i sommar eller som vill ha ett extraarbete.

Förutom att mingla med våra utställare kan du även delta i CV-granskning och CV-fotografering. Du kan dessutom boka in en tid för intervjuträning med en rekryterare.

Läs mer om aktiviteterna och hur du anmäler dig på MyCareers webbplats.

Du är välkommen till Lilla salen i AF-borgen, Lund.

Träffa följande företag och organisationer:

 

Företags logotyp med texten Academic Solutions

Academic Solutions

Academic Solutions är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut studenter från universitet och högskolor i Sverige. Academic Solutions grundades av fyra akademiker med gedigen erfarenhet inom företagsvärlden som ser stora fördelar med att ta tillvara på den kompetens våra studenter besitter. På ett kostnadseffektivt sätt får verksamheter tillgång till ny kunskap och personalförstärkning samtidigt som studenter får praktisk arbetslivserfarenhet.

www.academicsolutions.com

 

Academic Works logotype

Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Academic Work finns i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller är akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du få utvecklande och meriterande arbeten inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.
 
Hos oss påbörjar Young Professionals sina karriärer varje dag, varför gör du inte samma sak?

www.academicwork.se

 

Gigsteps logotype

GIGSTEP

Vi letar efter dig som vill gigga i sommar, men också framåt! Kanske vill du frilansa eller så vill du ha ett sommarjobb via oss. Gigstep är nya tidens konsultbolag. Inte riktigt som alla andra, men det pratar vi mer om den 1 april!

www.gigstep.se

 

Logotyp med texten LÄxhjälpen. Stiftelsen Läxhjälpen. Gratis där det behövs som mest.

LÄXHJÄLPEN

Vill du vara med och göra skillnad? Att arbeta på Läxhjälpen är mer än bara ett jobb. 17 699 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2018/2019 och det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet.

På Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att konkret och målinriktat få fler elever att nå målen. Du gör det med känslan och vetskapen att du och dina kollegor arbetar med höga förväntningar mot samma mål. Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag, nämligen bristen på integration och att allt fler unga inte klarar skolan och hamnar utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med läxorna och är samtidigt en positiv förebild och mentor.

www.laxhjalpen.se

 

Miljöbrons logotype

Miljöbron

Miljöbron Skåne ger dig som student unika möjligheter att få kontakt med intressanta uppdragsgivare och genomföra verkliga projekt som gör skillnad. Hos oss hittar du spännande examensarbeten, praktikplatser och kortare uppdrag som kan genomföras parallellt med dina studier - allt för att skapa kontakter och få erfarenheter som är värdefulla när du ska söka jobb. Projekten behandlar en rad olika ämnen, såsom marknadsföring och kommunikation, miljö, biologi, livsmedel, teknik, cirkulär ekonomi, energifrågor mm.
Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller om du hittar ett projekt som du är intresserad av. Alla projekt som är lediga att söka hittar du på miljobron.se/skane

 

Poolias logga

Poolia

Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet. Vår vision är Rätt individ på rätt plats – alltid. Runt om i landet finns vi på 8 olika orter, kontoret i Malmö täcker hela Skåneregionen.

Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV!

www.poolia.se

 

Företagsogotyp med texten SC Student Consulting

StudentConsulting

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Projektledare, Arbetslivssamverkan
Julia Lundh Rafstedt
Julia [dot] lundh_rafstedt [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 072-218 84 88

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen