Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Utbildningsområden för våra uppdragsutbildningar

Det vanligaste är att våra uppdragsutbildningar är skräddarsydda efter olika beställares behov, men vi erbjuder också ett stort antal öppna kurser. Här har vi sorterat in dem under åtta huvudområden. Välkommen att titta på vårt utbud och hittar du något du gillar, skicka en intresseanmälan!

Digitalisering - teknik & samhälle

Digitalisering

Digitaliseringen skapar nya möjligheter och hot. Vi erbjuder kurser som lär ut tekniken och hjälper dig att navigera rätt i den förändring som sker i företag och organisationer.

Bläddra bland våra utbildningar


Innovation & entreprenörskap

Innovation & entreprenörskap

Vi bidrar till att öka din konkurrenskraft på den globala marknaden genom utbildningar i kreativitet, idégenerering, affärsutveckling, innovation och samverkan.

Bläddra bland våra utbildningar
 

Ledarskap, arbetsmiljö & juridik

Ledarskap, arbetsmiljö och juridik

Dagens ledare ska kunna leda i förändring. Stress, psykosocial och fysisk arbetsmiljö, digitalisering och ledarskap i innovativa miljöer är exempel på teman på utbildningar som vi erbjuder.

Bläddra bland våra utbildningar

 

Lärande & pedagogisk utveckling

Lärande & pedagogisk utveckling

Vi driver skolutvecklingen framåt genom att erbjuda kompetensutveckling till skolpersonal. Vi ger också utbildningar i högskolepedagogik för akademiskt ledarskap.

Bläddra bland våra utbildningar


Medicin & hälsa

Medicin & hälsa Vi erbjuder spetskompetens samt kurser av kompletterande karaktär inom till exempel blödarsjuka, diabetes, gipsteknik, handkirurgi, onkologi, allergi, åldrande och e-hälsa.

Bläddra bland våra utbildningar


Samhällsplanering & hållbar utveckling

Samällsplanering och hållbar utvecklingVi arbetar för att möta samhällets utmaningar inom allt från klimat, energi, miljö och infrastruktur till beredskap och har en stark och bred forskning som grund. 

Bläddra bland våra utbildningar


Social hållbarhet & samhällsutveckling

Social hållbarhet och samhällsutveckling

Möt dagens samhällsutmaningar med tillämpbara utbildningar inom barnets rättigheter, mänskliga rättigheter samt demokratisering och hållbar förändring inom förvaltning.

Bläddra bland våra utbildningar


Teknik, material & design

Teknik, material & design. Detalj från MAX IV

Våra kurser kan bidra till nya produkter, metoder och arbetssätt. Ett axplock av utbildningar är: Additiv tillverkning, kollektivtrafikplanering, förbränningsmotorteknik och Big data.

Bläddra bland våra utbildningar

 

Sidansvarig:

kontaktinformation

Avdelningen för uppdragsutbildning
info [at] education [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 07 07

Besöksadress:
Medicon Village
Scheeletorget 1, Lund
Karta

Postadress:
Box 117
221 00 Lund

Följ oss i sociala medier

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen