Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Referenser

Möt några tidigare uppdragsgivare och deltagare
Lunds universitets uppdragsutbildningar är väletablerade inom både näringslivet och den offentliga sektorn. Här presenteras ett axplock uttalanden och rekommendationer från dem som genom åren anlitat oss som partner för kompetensutveckling och fortbildning.

Deltagare


Gustav Bäck, trafikplanerareGustav Bäck, Östgötatrafiken
Utbildningen Strategisk kollektivtrafikplanering gav Gustav Bäck ett lyft i sin roll som trafikplanerare på Östgötatrafiken. Han upplever att han fick mer kött på benen i fråga om vad kunderna värdesätter när de åker kollektivt och känner sig starkare i beslutsprocesser då han fått en akademisk bakgrund specifik inom kollektivtrafik.

Läs mer
 

Michael Goldberg (PhD) - Junior User Experience ResearcherMichael Goldberg (PhD), Junior User Experience Researcher
En introduktionskurs i Eye Tracking gav Michael Goldberg insikter som gör att han kan gå mer på djupet när han bedömer användarupplevelsen av olika tjänster som erbjuds av hans företag.

Läs mer


Amanda KuenstlerAmanda Kuenstler, University of Texas
Som riskhanteringsexpert vid University of Texas Medical Branch i Galveston ville Amanda Kuenstler kompetensutveckla sig inom säkerhet, så hon anmälde sig till den verksamhetsövergripande magisterutbildningen Human Factors and System Safety.

Läs mer
 

Camilla Wilén, fysiklärare i Åstorps kommunCamilla Wilén, Björnekullaskolan i Åstorp
Camilla Wilén, som är marinbiolog i botten, hade jobbat som fysiklärare i tio år när hon började på Lärarlyftet i fysik för årskurs 7-9. Hon kände sig snabbt starkare och knöt nya kontakter.

Läs mer

 


Uppdragsgivare


Wictoria Pålsson, rektor i Halmstads kommunWictoria Pålsson, rektor i Halmstads kommun
När Wictoria Pålsson fann kompetensutvecklingen Nyanländas lärande dröjde det inte länge tills hon beslutade att anmäla sig och några andra pedagoger från sin skola. Förutom att få kunskaper som förbättrar skolgången för nyanlända barn fick hela personalen en nytändning.

Läs mer


Mikael Gudmundsson, UnionenMikael Gudmundsson, Unionen
Mikael Gudmundsson, ansvarig för chefer och egenföretagare på fackförbundet Unionen Sydväst, sökte nya sätt att berika sina chefsmedlemmar med kunskaper inom ledarskap. Sedan 2011 har frukostseminarier arrangerats sex gånger per år och det nyutvecklade programmet Excellence in Leadership skapats.

Läs mer

 

Samarbetspartners


Mia Rolf, VD på Ideon Science ParkMia Rolf, VD på Ideon Science Park
Som VD för Ideon Science Park, stor samarbetspartner till LUCE, är Mia Rolf ofta med och håller i utbildningar inom innovation och entreprenörskap. "Tillsammans med Lunds universitet kan vi skräddarsy uppdragsutbildningar med både entreprenörer och forskare, helt beroende på vad företagen har för frågor och önskningar."

Läs mer

Sidansvarig:

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen