Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kompetensutveckla dina medarbetare

Lunds universitets uppdragsutbildningar vänder sig till yrkesverksamma inom företag, myndigheter och organisationer och ges i både Sverige och resten av världen.

Kursdeltagare på uppdragsutbildning
Utbildning baserad på de senaste forskningsrönen

Lunds universitet är ett av Europas ledande forskningsuniversitet, rankat som nummer ett i Sverige och återkommande bland de hundra bästa universiteten i världen. Det betyder att våra uppdragsutbildningar förmedlar kunskap som ligger i absolut framkant.


Vi utgår från dina behov

Vi skräddarsyr gärna kompetensutveckling efter behoven som är unika för just din organisation. Inga formella betyg eller intyg krävs av kursdeltagarna, och kurserna kan ofta – om så önskas – ge akademiska poäng. Ramarna för när, var och hur vi utbildar är vida:

  • omfattning – från halvdagsseminarium till fleråriga utbildningsprogram
  • utbildningsort – på din arbetsplats, hos oss i Lund, eller någon annanstans i världen
  • upplägg – från ämnesspecifikt till tvärvetenskapligt (Affärsmannaskap för naturvetare och Psykologi för arkitekter är exempel på det senare)
     

Se våra befintliga utbildningar

Under följande huvudområden hittar du våra öppna kurser, som är sökbara för yrkesverksamma som vill fortbildas. Vi kan även skräddarsy kurser och program inom respektive område.

Samtliga öppna utbildningar


Möt några av våra uppdragsgivare och deltagare

Genom åren har vi levererat uppdragsutbildning till både näringsliv och offentlig förvaltning, nationellt och internationellt. Här möter du några av våra tidigare uppdragsgivare och deltagare.

Läs intervjuer med tidigare kursdeltagare och uppdragsgivare


Välkommen med dina frågor!

Medan institutionerna på Lunds universitet självklart är de som står för utbildningsinnehållet är det vi på avdelningen för uppdragsutbildning – Lund University Commissioned Education, LUCE – som svarar för den viktiga kontakten med dig som kund, hela vägen.

Genom oss står hela den samlade kompetensen från ett av Nordens största universitet till ditt förfogande.

Välkommen att kontakta oss på telefon 046-222 07 07 eller e-post info [at] education [dot] lu [dot] se

Sidansvarig:

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen