Nyhetsbrevet Apropå

Om Apropå

I nyhetsbrevet Apropå från Lunds universitet kommenterar några av universitetets 4800 forskare aktuella samhällshändelser samt belyser viktiga, och ibland bortglömda, frågor. Du får också de senaste nyheterna från Lunds universitet. Nyhetsbrevet ingår som en del i universitetets samverkansuppgiftAnsvariga för nyhetsbrevet är nyhetsavdelningen på Lunds universitet.

Kristina Lindgärde, 046-222 07 69 , 0709-75 35 00
Jonas Andersson, 046-222 70 17, 0727-38 58 58

apropa [at] kommunikation [dot] lu [dot] se

Prenumerera på nyhetsbrevet Apropå

Läs tidigare utskick av Apropå
Du som prenumererar på nyhetsbrevet Apropå finns med i vårt kontaktregister. Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Läs mer om hur Lunds universitet arbetar med GDPR

Du kan närsomhelst avprenumerera dig. Då kommer också dina kontaktuppgifter tas bort från vårt kontaktregister.