Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Vanliga frågor Alumnnätverket

Vem kan bli medlem i Lunds universitet Alumnnätverk?

Alla som har studerat, forskat eller arbetat vid Lunds universitet är välkomna att bli medlemmar i Alumnnätverket.


Hur blir jag medlem?

Du kan registrera dig med ditt personnummer och e-postadress via länken nedan. Om du saknar svenskt personnummer, fyller du i ditt födelsedatum efterföljt av fyra nollor.
Du kommer därefter att få ett bekräftelsemail till din e-postadress. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att slutföra registreringen.
Registrera dig här


Kostar medlemskapet något?

Nej, ditt medlemskap i Alumnnätverket är helt kostnadsfritt.


Finns det olika alumndatabaser vid Lunds universitet?

Nej, det finns bara en universitetsgemensam alumndatabas. Däremot har de flesta fakulteter, institutioner och program egen webbinformation om alumnverksamheten och kan bjuda in till egna alumnevenemang.


Hur lagras mina personuppgifter i alumndatabasen?

Dina personuppgifter lagras i en lösenordsskyddad databas, LINK. Databasen är endast tillgänglig för specifika administratörer vid Lunds universitet. I dina profilinställningar i alumnportalen kan du bestämma vilka uppgifter som är synliga för andra medlemmar. Klicka här för att ta del av de allmänna villkoren med information om hur vi hanterar dina personuppgifter i alumndatabasen. 


Vad är Lundensaren?

Lundensaren är Alumnnätverkets nyhetsbrev som skickas ut via e-post fyra gånger per år. Du kan läsa tidigare utgåvor av Lundensaren på Alumnnätverkets webbsida. 
Nyhetsbrev för alumner


Jag får alla era utskick på engelska men skulle vilja ha dem på svenska. Hur kan jag ändra detta?

Utskicken baseras på vilket kontakt- och systemspråk du valde när du registrerade dig i Alumnnätverket och vilket systemspråk du just nu använder i portalen. Får du utskick på engelska och vill byta till svenska (eller vice versa)? Logga in i alumnportalen, länken hittar du här under. Klicka på språket (”English” eller ”Svenska”) i vyns högra hörn. Du kan även gå till ”Min profil”, ”Visa profil” och längst ner redigera system- och kontaktspråk.
Logga in i alumnportalen här


Jag bor numera utomlands men får bara inbjudningar till evenemang i Sverige. Hur kan man lösa detta?

Vilka evenemangsinbjudningar du får baseras på den adress du har uppgivit i alumndatabasen. Logga in i alumnportalen via länken nedan och uppdatera dina uppgifter med ny och aktuell hemadress under fliken ”Min profil” och ”Visa profil”.
Logga in i alumnportalen här


Jag vill inte få fler utskick från Alumnnätverket, hur gör jag?

Alumnnätverket gör två typer av utskick: inbjudningar till alumnevenemang och e-nyhetsbrevet Lundensaren. Om du endast önskar avsluta prenumerationen på en typ av utskick är det enklast att klicka på länken ”avsluta prenumeration” längst ner i det senaste utskicket. Det går förstås också bra att skicka e-post till oss, mailadressen hittar du här nedan. Glöm inte att ange vilket utskick du önskar avstå. Vill du inte få några utskick alls från Alumnnätverket kan du skicka e-post till oss på nedan adress, så markerar vi detta i din profil i databasen.
info [at] alumni [dot] lu [dot] se. ">info [at] alumni [dot] lu [dot] se


Jag vill avsluta mitt medlemskap i Alumnnätverket. Hur gör jag?

Det är tråkigt att höra att du vill lämna Alumnnätverket! För att avsluta medlemskapet behöver du logga in i alumnportalen via länken nedan, klicka på ”Min profil” och sedan ”Ändra inloggningsuppgifter” och ”Avsluta ditt medlemskap”.
Logga in i alumnportalen här

Sidansvarig:

Logga in på alumnnätverket

Kontaktinformation

Karen Paulson
Alumnkoordinator
karen [dot] paulson [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 0727-162 266

Maria Johansson
Alumnkoordinator
maria [dot] johansson [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 31 76

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen