Master's Information Session

Study opportunities at Lund University
Övrigt
Planerar du att läsa vidare efter din kandidatexamen? Är du nyfiken på att lära dig mer om hur du kan bli antagen till ett masterprogram på engelska vid Lunds universitet? Har du funderat på att läsa vidare inom ett helt nytt ämnesområde? Delta i Lunds universitets ”Master’s Information Session” online, den 25 maj!

(Click here for information about this event in English)

Lunds universitets Master’s Information Session är din chans att lära dig mer om:

• vilka internationella masterprogram som erbjuds vid Lunds universitet
  • anmälningsperioder
  • hur man gör en komplett ansökan
  • vilka program som passar just din akademiska bakgrund och dina karriärintressen

Vem är presentationen till för?

Alla presumtiva mastersstudenter är välkomna att delta i presentationen! Oavsett om du är en nuvarande svensk eller internationell kandidatstudent vid Lunds universitet, en utbytesstudent på besök eller en potentiell student från Sverige, eller utomlands, så är du varmt välkommen att lyssna på presentationen och ställa dina frågor efteråt!

Presentationen hålls vanligtvis vid Lunds universitet, men på grund av rådande situation med Covid-19 har vi beslutat att hålla presentationen online istället, för att tillåta så många som möjligt att delta. Som deltagare kommer du givetvis fortfarande att ha möjligheten att ställa frågor efter presentationen, i en livechatt.

Hur deltar jag i onlinepresentationen?

Läs med om Master's Information Session och hur du deltar via din telefon, surfplatta eller dator, här.

Notera: Master’s Information Session kommer att hållas på engelska, då undervisningsspråket på samtliga internationella mastersprogram är engelska.

Tid:
2020-05-25 16:00