Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Alumnnätverkets hemvändarhelg

20-22 oktober 2017
Återupplev Lund! Hemvändarhelgen är till för alla våra alumner som vill återse Lund i glansen av 350-årsjubileet. Alumnnätverket bjuder in till ett gediget utbud av festliga programpunkter som andas studentikosa minnen, exklusiv galamiddag och underhållning. Boka in 20-22 oktober 2017 redan nu i din kalender.

En cykel, framför universitetshuset, med en stor 350-skylt.

Ett axplock ur programmet

Återse kursare, korridorsgrannar och goda vänner

Hemvändarhelgen erbjuder många möjligheter att återse dina vänner från lundatiden. Mingla på vår alumnpub och After Work, njut av lugnet i vår lounge i AF-borgen, gå på galamiddagen eller häng med på en klassisk nationsbrunch. Eller varför inte passa på att boka in din egen återträff? För tips och råd, kontakta alumnkontoret.

Alumnnätverkets galamiddag på Grand Hotel

Avnjut en trerätters middag, underhållning och dans på Grand Hotel tillsammans med andra alumner från Lunds universitet.

Inspirerande föredrag och seminarier

  • Ta del av föreläsningar om aktuella ämnen och den senaste forskningen vid Lunds universitet. Universitetets fakulteter bjuder in till flera unika specialföreläsningar och presentationer.
  • Lyssna på inspirerande föredrag från alumner med spännande karriärval. Vill du bidra med ett eget föredrag? Kontakta gärna alumnkontoret.
  • Delta i en karriärlunch med föredrag om aktuell forskning inom arbetsmiljö, kommunikation och arbetsliv.
  • Lär dig mer om hur livet vid universitetet i en föreläsningsserie där studenter, nations- och kåraktiva, forskare och anställda berättar om hur det är att leva och verka vid Lunds universitet idag.

Återupplev studentlivet

Hälsa på hos din nation, fika med din kår och ta en tur längs minnenas aveny i AF-borgen.

Guidade visningar och turer

Lär dig mer om Lunds historia och framtid på någon av våra guidade visningar på universitetet och i Lunds stad. Under helgen har du möjlighet att besöka Fysicums berömda Fysik- och lasershow, Skissernas Museum, Vattenhallen, Studentarkivet och mycket mer.

Preliminärt program: Programmet i korthet (PDF 915 kB, nytt fönster)

Registrering och inbjudan

Registrering och biljettförsäljning till hemvändarhelgen öppnar den 1 juni 2017. Registreringsavgiften är 350 kr och i den ingår frukost (fredag, lördag), fika alla dagar, ett unikt välkomstpaket samt tillgång till alla aktiviteter under hemvändarhelgen (exkl galamiddagen). Kuvertavgift för galamiddagen är 500 kr samt 325 kr för dryckespaket (250 kr för alkoholfritt alternativ). Vänligen notera att det är stort intresse att delta på galamiddagen och antalet platser är begränsat, så boka din biljett till middagen tidigt.

En del evenemang har begränsat antal platser och kan medföra mindre registreringskostnader. Efter sommaren ges alla deltagare som anmält sig och betalt registreringsavgiften möjlighet att anmäla sig till specifika evenemang och aktiviteter under hemvändarhelgen.

Se till att du får en inbjudan

Inför att registreringen öppnar kommer vi att skicka ut inbjudan och information om biljettförsäljning per e-mail till alla registrerade alumner. Vill du vara med på hemvändarhelgen, men ännu inte är medlem i Alumnnätverket? Då är du varmt välkommen att registrera dig via länken nedan.

Registrera dig i Alumnnätverket

Var det en tid sedan du registrerade dig i Lunds universitets alumnnätverk? Logga gärna in på länken nedan för att uppdatera dina kontaktuppgifter.

Uppdatera dina kontaktuppgifter på alumni.lu.se

Hotellrabatter för alumner

Ta del av hotellrabatter och andra erbjudanden för alumner inför hemvändarhelgen.

Rabatter och erbjudanden på www.visitlund.se

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Karen Paulson
Alumnkoordinator
karen.paulson [at] er.lu.se
Telefon: 0727-162 266

Maria Johansson
Alumnkoordinator
maria.johansson [at] er.lu.se
Telefon: 046-222 31 76

Logga in på alumnnätverket

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu.se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen