Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Alumnnätverkets hemvändarhelg

20-22 oktober 2017
Återupplev Lund! Hemvändarhelgen är till för alla våra alumner som vill återse Lund i glansen av 350-årsjubileet. Alumnnätverket bjuder in till ett gediget utbud av festliga programpunkter som andas studentikosa minnen, exklusiv galamiddag och underhållning. Boka in 20-22 oktober 2017 redan nu i din kalender.

En cykel, framför universitetshuset, med en stor 350-skylt.

Boka din plats

Anmälan till Hemvändarhelgen stänger den 31 augusti, så passa på att boka din plats redan idag.

Klicka här för boka din plats på Hemvändarhelgen. 

Ett axplock ur programmet

Vårda ditt nätverk

Hemvändarhelgen erbjuder många möjligheter att umgås med dina vänner från lundatiden och knyta nya kontakter. Gå på pubrunda med Alumnnätverkets After Work och nationernas alumnpubar, luncha med dagens studenter, samlas för en fika i vår AlumnHub och fortsätt samtalen på en klassisk nationsbrunch. På Alumnnätverkets galamiddag på Grand Hotel får du möjlighet att avnjuta en trerätters middag, underhållning och dans tillsammans med hundratals andra alumner från Lunds universitet.

Återupplev studentlivet

Hälsa på hos din nation, fika med din kår och återupplev gamla minnen i AF-borgen. Ta en promenad längs minnenas aveny tillsammans med kårer och nationer som serverar fika, bilder från förr och historier från idag. Gå på Boelspex och få en exklusiv rundvandring bakom kulisserna inför föreställningen. Hungriga alumner kan ta del av ärtsoppelunch och nationssittningar

Bli inspirerad

Få inspiration från alumner som med hjälp av sina innovativa idéer, sitt nätverk och sin utbildning arbetar för att göra världen bättre. En unik elbil, jämställda expertkommentarer och debatter, kompisrelationer över gränser, innovationslust och programmeringsläger är några exempel på idéer som presenteras under Hemvändarhelgen.

Ta del av föreläsningar om aktuella ämnen och den senaste forskningen. Missa alumnevenemangen på din fakultet, institution eller program.

Återupptäck Lund

Lär dig mer om Lunds historia och framtid på någon av våra guidade visningar på universitetet och i Lunds stad. Besök Fysicums berömda Fysik- och lasershow och Vattenhallen Science Center. Gå på guidad visning av Skissernas Museums höstutställning, Peder Winstrup-utställningen, Studentarkivet, Domkyrkan, kriminalserien Bron och ta med familjen på Hemvändarhelgens familjeaktiviteter.

Preliminärt program: Hemvändarhelgens programbroschyr (PDF 850 kB, nytt fönster)

Registrering och biljettförsäljning

Registrering och biljettförsäljning till hemvändarhelgen är öppen nu och stänger den 31 augusti. Deltagaravgiften är 350 kr och i den ingår frukost (fredag, lördag), fika alla dagar, ett unikt välkomstpaket samt tillgång till alla aktiviteter under Hemvändarhelgen (exkl galamiddagen). Kuvertavgift för galamiddagen är 500 kr samt 325 kr för dryckespaket (250 kr för alkoholfritt alternativ).

Se till att du får en inbjudan

Inbjudan och information om biljettförsäljning skickas per e-mail till alla registrerade alumner. Vill du vara med på Hemvändarhelgen, men ännu inte är medlem i Alumnnätverket? Då är du varmt välkommen att registrera dig via länken nedan.

Registrera dig i Alumnnätverket

Var det en tid sedan du registrerade dig i Lunds universitets alumnnätverk? Logga gärna in på länken nedan för att uppdatera dina kontaktuppgifter.

Uppdatera dina kontaktuppgifter på alumni.lu.se

Hotellrabatter för alumner

Ta del av hotellrabatter och andra erbjudanden för alumner inför hemvändarhelgen.

Rabatter och erbjudanden på www.visitlund.se

Alumnevenemang på fakultet, institution och program

För fler alumnaktiviteter på fakultet, institution och program under Hemvändarhelgen, se programbroschyren.

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Karen Paulson
Alumnkoordinator
karen.paulson [at] er.lu.se
Telefon: 0727-162 266

Maria Johansson
Alumnkoordinator
maria.johansson [at] er.lu.se
Telefon: 046-222 31 76

Logga in på alumnnätverket

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu.se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen